Ervaringen – Reviews

Van mijn trauma’s geholpen

Ben op een liefdevolle manier door alle trauma’s heen geholpen en daarna een massage waarin ik mijn lichaam weer mocht voelen en accepteren en kon aanvaarden.

De Praktijkruimte

Rust en vertrouwen
Eda en haar praktijkruimte stralen rust uit, wat mij enorm hielp om zelf rustig te worden. De fantastische massages hielpen daarbij om naar mijn gevoel te gaan en de rust vast te houden. Ik vertrouw weer op mijn lijf en gevoel, bedankt, Eda!
Datum van ervaring: 06 oktober 2023
 
 
 
 
Massagetherapie bij burn-out klachten
Met burn-out klachten ben ik bij Eda terechtgekomen. Zij heeft veel spanning uit m’n lichaam weggenomen door de lichaamsgerichte massagetherapie, gesprekken en oefeningen. Ontzettend fijn en heilzaam traject waar ik altijd baat bij zal blijven hebben.
Datum van Ervaring: 27 december 2023

“Eda has a very authentic approach in her therapy: she adapts her massage with an emphatic sensitivity based on her perception of the clients needs. With this she balances stress and relaxation and aligns body and mind”.
Mariette

Helende massages

Wat ben ik blij dat ik terecht gekomen ben bij de Praktijk voor lichaamsgerichte therapie van Eda Heeringa. Het is een weldaad om iemand te vinden die zo zorgzaam, zacht en lief is. Ze ziet en hoort me, dat is net wat ik nu nodig heb. Geen gehaast, de behandeling is klaar als het klaar is en niet eerder, dit is echt heel fijn als ik mij gejaagd en onrustig voel. Door de gesprekken, oefeningen en adviezen voel ik me sterker worden en leer ik om meer aandacht te besteden aan mijn lichaam in het hier en nu.
De massages ervaar ik als helend, ik kijk er altijd écht naar uit. De onderdelen van mijn lichaam voelen weer aan als eenheid, ik voel ontspanning en sta weer in contact met met mijn lijf zodat ik niet alleen maar in mijn hoofd leef.
Ook bijzonder vind ik het vermogen van Eda om precies aan te geven wat ze  ervaart tijdens het masseren. Ze merkt het meteen op als bijvoorbeeld mijn gedachten afdwalen of ik een deel van mijn lichaam niet “los” kan laten. Ik vind het een geschenk dat ik iemand heb getroffen die werkt vanuit haar hart.
Dankjewel Eda.

____

Reviews via Trustpilot