Ervaringen – Reviews

Eda has a very authentic approach in her therapy: she adapts her massage with an emphatic sensitivity based on her perception of the clients needs. With this she balances stress and relaxation and aligns body and mind.
Mariette

 Anoniem Helende massages

Wat ben ik blij dat ik terecht gekomen ben bij de Praktijk voor lichaamsgerichte therapie van Eda Heeringa. Het is een weldaad om iemand te vinden die zo zorgzaam, zacht en lief is. Ze ziet en hoort me, dat is net wat ik nu nodig heb. Geen gehaast, de behandeling is klaar als het klaar is en niet eerder, dit is echt heel fijn als ik mij gejaagd en onrustig voel. Door de gesprekken, oefeningen en adviezen voel ik me sterker worden en leer ik om meer aandacht te besteden aan mijn lichaam in het hier en nu.
De massages ervaar ik als helend, ik kijk er altijd écht naar uit. De onderdelen van mijn lichaam voelen weer aan als eenheid, ik voel ontspanning en sta weer in contact met met mijn lijf zodat ik niet alleen maar in mijn hoofd leef.
Ook bijzonder vind ik het vermogen van Eda om precies aan te geven wat ze  ervaart tijdens het masseren. Ze merkt het meteen op als bijvoorbeeld mijn gedachten afdwalen of ik een deel van mijn lichaam niet “los” kan laten. Ik vind het een geschenk dat ik iemand heb getroffen die werkt vanuit haar hart.
Dankjewel Eda.

Cythia Het kan, echt!

Eda luisterde naar mijn verhaal, vroeg veel en begon met wat oefeningen specifiek voor mijn klachten. Het leek allemaal simpel en voor de hand liggend, ik merkte dat mijn lichaam er prettig op reageerde. Eda leerde mij vertragen, er kwam rust in mijn lijf en hoofd. Door het dagelijks doen van de oefeningen, kreeg ik inzicht in wat mijn aandeel Was in de niet aflatende pijngolf en kon deze daardoor doorbreken. Eerst voor momenten, nu voor dagen. De massages zijn diepgaand en ontspannend. Eda “bewerkt” het hele lichaam. De gebieden waar klachten aanwezig zijn krijgen extra aandacht. Het masseren doet zij met volledige hand en armen. Hierdoor wordt niet alleen het pijngebied, maar ook de delen eromheen behandeld. Het is bij haar het totale plaatje van het lichaam en de persoon, niet alleen “het plekje”. Voor mij is dit prettig, omdat de intensiteit niet op één punt komt te liggen. Mijn hele lichaam vangt het op en profiteert ervan. Het resultaat is dat ik nauwelijks pijnstillers meer gebruik, ik pijnmomenten makkelijker kan opvangen. Ik kan meer, ik doe meer en durf ook weer dingen te willen. Met de hulp van Eda kan ik mijn pijn stabiel en beheersbaar houden en genieten!

____

 Deborah Therapeutic, relaxing and educational

Eda ensures a calm and trusting atmosphere, helpful information and exercises for long-term self-training and improvement, and absolutely wonderful massages. Very comfortable massage table, peaceful music and pleasant aroma. Eda has the skill and intuition to vary the sessions to match what is needed that day. She keeps me present and involved even when I start to float away, making for a very effective treatment. She knows just how to adjust the touch (strong or gentle, sometimes meditatively slow, always secure). I always come away feeling lighter and inspired.

Thank you, Eda!

____

Tatjana Das
Uitstekende massage, met aandacht voor lichaamshouding
De kamer waar de massage plaatsvindt is rustig met fijne geuren. De therapeute heeft een aardige en rustige uitstraling. Zij kijkt eerst naar jouw lichaamshouding en geeft kleine oefeningen. Vervolgens masseert zij op kundige en verfijnde wijze van voet tot en met hoofd. Bij mij vooral spierpijn bij schouders en nek, daarvoor heeft zij een intense massagetechniek. Zij heeft ook mijn zusje met het syndroom van down gemasseerd en mijn zusje was erg ontspannen tijdens en na de massage.
Prettige en rustige sfeer in de massagekamer. De kundige en gestructureerde manier waarop de therapeute de behandeling doet. De goede adviezen en oefeningen die mij inzicht hebben verschaft in de relatie tussen mijn voeten en mijn schouders, hoofd. Zij beheerst verschillende manieren om te masseren. De fijne geur.

____

Anne
Geweldige therapeute
De therapeute straalt rust uit en luistert naar mijn lichaam. Ik heb verschillende klachten en mede door haar behandelingen heb ik daar in het dagelijkse leven nauwelijks beperkingen door. Wat ik echt wil benadrukken; de therapeute luistert naar het lichaam. Is rustig, straalt warmte en vertrouwen uit en is absoluut kundig in haar advies.
Rust, warmte massagekamer, prettige geur. Neemt de tijd voor je, luistert naar het lichaam. Goede uitleg, duidelijk en gestructureerd.