Reviews

“Eda has a very authentic approach in her therapy:
she adapts her massage with an empathic sensitivity based on her perception of the clients needs.
With this she balances stress and relaxation
and aligns body and mind”.
-Mariette

10 mei 2019 | Deborah

Therapeutic, relaxing and educational

Eda ensures a calm and trusting atmosphere, helpful information and exercises for long-term self-training and improvement, and absolutely wonderful massages. Very comfortable massage table, peaceful music and pleasant aroma. Eda has the skill and intuition to vary the sessions to match what is needed that day. She keeps me present and involved even when I start to float away, making for a very effective treatment. She knows just how to adjust the touch (strong or gentle, sometimes meditatively slow, always secure). I always come away feeling lighter and inspired.
Thank you, Eda!

More reviews: “Nederlands”

29 augustus 2018 | Anoniem
Helend
Wat ben ik blij dat ik terecht gekomen ben bij de Praktijk voor lichaamsgerichte therapie van Eda Heeringa. Het is een weldaad om iemand te vinden die zo zorgzaam, zacht en lief is. Ze ziet en hoort me, dat is net wat ik nu nodig heb. Geen gehaast, de behandeling is klaar als het klaar is en niet eerder, dit is echt heel fijn als ik mij gejaagd en onrustig voel. Door de gesprekken, oefeningen en adviezen voel ik me sterker worden en leer ik om meer aandacht te besteden aan mijn lichaam in het hier en nu.
De massages ervaar ik als helend, ik kijk er altijd écht naar uit. De onderdelen van mijn lichaam voelen weer aan als eenheid, ik voel ontspanning en sta weer in contact met met mijn lijf zodat ik niet alleen maar in mijn hoofd leef.
Ook bijzonder vind ik het vermogen van Eda om precies aan te geven wat ze  ervaart tijdens het masseren. Ze merkt het meteen op als bijvoorbeeld mijn gedachten afdwalen of ik een deel van mijn lichaam niet “los” kan laten. Ik vind het een geschenk dat ik iemand heb getroffen die werkt vanuit haar hart.
Dankjewel Eda.

16 juni 2017 | Sonja
Verademing
Zeer deskundige en professionele aanpak van klachten aan mijn schouder en heup. Eda stelt je helemaal op je gemak en pluist uit waar het probleem zit. In overleg met jou bespreekt zij dit en stelt een behandelplan op. Tevens let zij op je lichaamshouding en geeft advies hoe je problemen kan voorkomen. Na 3 sessies waren mijn schouderproblemen met uitstraling naar mijn onderarm opgelost. Zij is een warme en integere vrouw en je voelt je al snel op je gemak bij haar!! Kan het iedereen aanraden!!
22 september 2016 | Helga
Helemaal top !
Als complete novice, niet wetende wat er ging gebeuren, op 8 mei bij Eda geweest. De ontvangst was allerhartelijkst. Na enige uitleg de warme kamer betreden. Hetgeen gelijk opviel : de rust, de kalmte, de sereniteit. Het maakt dat je je op je gemak voelt. De steekwoorden die in me opkomen bij de massage : een rustige opbouw, variatie, verrassing en (niet geheel onbelangrijk) een hoge mate van discretie. Na afloop een goede analyse van Eda gekregen die de juiste spanning en stemming gevoeld had. De prettige achtergrondmuziek heeft er ook zeker aan bijgedragen dat de massage als professioneel en helemaal top is ervaren. Rust, kalmte, sereniteit.
26 augustus 2016 | Zeer tevreden klant!
Heel fijn!!
Met rugklachten bij Eda terecht gekomen. Na 3 sessies was er al verbetering. In totaal 8 sessies gehad. Zo fijn dat er afgeweken kon worden van de “planning” als er behoefte was aan een andere vorm van massage. Ik kom zeker nog eens terug bij Eda voor een ontspanningsmassage en raad dat ook iedereen aan!
Eda kijkt echt naar wat er nodig is, niet alleen voor het lichaam maar ook voor de geest. Ik werd erg op mijn gemak gesteld aangezien dit de eerste keer massage voor mij was. Tevens is Eda een heel fijn luisterend oor!
Eda heeft een heel boekwerk aan oefeningen voor thuis. Gelukkig weet zij hier goed maat in te houden. Maar de thuisoefeningen zijn uiteraard wel het halve werk!

21 juni 2016 | Bionda
Echt een aanrader
Voor een heerlijke ontspannen massage, waarna je je weer als herboren zult voelen ben je goed op z’n plek bij Eda. Ik ben al jarenlang een trouwe klant en liefst zou ik elke dag gaan als dat mogelijk was 😉

07 mei 2016 | Yvonne van Velzen
Een fantastische ervaring
Ik ben En Uur lang gemasseerd onder begeleiding van Rustgevende muziek en Ik kan met klem beweren dat ik in M’n Leven Nog nooit zo lekker en deskundig gemasseerd ben. En geloof me ik ben Heel wat keren In M’n Leven gemasseerd vanwege lage rugpijn, maar dit was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Heerlijk gewoon!
Heel veel geduld en Deskundigheid!

01 mei 2016 Rohini
Heerlijke zwangerschapsmassages bij Eda!
De zwangere dames adviseer ik extra bij Eda aan te kloppen, zeker als je daarnaast een drukke baan hebt. Ik kan Eda dus blind aanbevelen, ook voor de stevigere massages!
Veel rust, aandacht voor de persoonlijke behoeftes. Inzicht in technieken, erg professioneel, extra aandacht bij behoefte, flexibel, rustgevend, sereen.

21 december 2015 | Tatjana Das
Uitstekende massage, met aandacht voor lichaamshouding
De kamer waar de massage plaatsvindt is rustig met fijne geuren. De therapeute heeft een aardige en rustige uitstraling. Zij kijkt eerst naar jouw lichaamshouding en geeft kleine oefeningen. Vervolgens masseert zij op kundige en verfijnde wijze van voet tot en met hoofd. Bij mij vooral spierpijn bij schouders en nek, daarvoor heeft zij een intense massagetechniek. Zij heeft ook mijn zusje met het syndroom van down gemasseerd en mijn zusje was erg ontspannen tijdens en na de massage.
Prettige en rustige sfeer in de massagekamer. De kundige en gestructureerde manier waarop de therapeute de behandeling doet. De goede adviezen en oefeningen die mij inzicht hebben verschaft in de relatie tussen mijn voeten en mijn schouders, hoofd. Zij beheerst verschillende manieren om te masseren. De fijne geur.

22 augustus 2018 | Anne
Geweldige therapeute
De therapeute straalt rust uit en luistert naar mijn lichaam. Ik heb verschillende klachten en mede door haar behandelingen heb ik daar in het dagelijkse leven nauwelijks beperkingen door. Wat ik echt wil benadrukken; de therapeute luistert naar het lichaam. Is rustig, straalt warmte en vertrouwen uit en is absoluut kundig in haar advies.
Rust, warmte massagekamer, prettige geur. Neemt de tijd voor je, luistert naar het lichaam. Goede uitleg, duidelijk en gestructureerd.