De Therapeut

Eda Heeringa

Mijn interesse in het menselijk lichaam en haar functioneren is zeer breed met alle de daartussen gelegen medische gebieden. Ik verdiep mij continue om mij een meest uitgebreide en holistische visie te verschaffen. Geneeskunde ligt bij mij diep verankerd. Vanuit deze basis, zet ik mij in voor de cliënt met passie, kennis en kunde binnen mijn professionele grenzen.

Ik ben afgestudeerd aan de Akademie voor massage en beweging te Amsterdam. De vierjarige vakopleiding tot Massagetherapeut op Hbo niveau is geaccrediteerd.

Gedurende de licentieperiode  blijf ik mij continue verder ontwikkelen rondom mijn vakgebied door middel van Post hbo-opleidingen en Masterclass bijscholingen. Deze bijscholingen zijn gericht op een bepaalde doelgroep, hierdoor zijn de aangeboden behandelingen voornamelijk gericht op vrouwen. Mijn aanbod en expertise als therapeut zal zich hierdoor in de loop van de tijd verbreden, verdiepen en specialiseren.

Belangrijke kenmerken voor mij als massagetherapeut zijn:
· De tijd nemen en goed kunnen luisteren
· Individuele aandacht voor de cliënt
· Deskundig advies kunnen geven
· Wederzijds respect

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen en stichtingen en voldoe aan de PLATO eisen.

Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten
Bij een aantal zorgverzekeraars kan daardoor een deel van de kosten gedeclareerd worden. Op de website van de VNT vindt u het meest actuele overzicht. Lidnr. 15.039

Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen
De stichting SCAG is de geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.
De stichting is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. Licentienummer Registertherapeut 174379R