De therapeut

Eda Heeringa

Mijn  interesse in het menselijk lichaam en haar functioneren is breed met alle de daartussen gelegen medische gebieden. Ik verdiep mij continue om mij een meest uitgebreide en holistische visie te verschaffen. Geneeskunde, ligt bij mij diep verankerd. Vanuit deze basis, zet ik mij in voor de cliënt met passie, kennis en kunde binnen mijn professionele grenzen.

Ik ben afgestudeerd aan de Akademie voor massage en beweging te Amsterdam. De vierjarige vakopleiding tot Massagetherapeut & Bewegingstherapeut op Hbo+ niveau in 2015 (240ECTS) was een geaccrediteerde studie met een geïntegreerd curriculum vanuit de body-mind traditie; een holistische visie op lichaamswerk en lichaamsgerichte (psycho)therapie..

Om mij verder te specialiseren volg ik wetenschappelijk onderbouwde studies op gebied van psychosomatische en lichaamsgerichte methodes voor het  helen van trauma -en andere stress gerelateerde klachten, maar ook  aanverwante symptomen zoals slaapstoornissen en chronische pijnklachten. Meer informatie hierover kunt u vinden op mijn BLOG .

N.B. Om het therapie-aanbod uit te breiden volg ik momenteel deze (post-hbo) opleidingen: 

Mijn aanbod en expertise als therapeut zal zich in de loop van de tijd door gerichte bijscholingen en opleidingen, verbreden, verdiepen en specialiseren. 

Behandelingen kunnen gegeven worden in het Engels, Nederlands of Duits.

Belangrijke kenmerken voor mij als Lichaamsgerichte therapeut zijn:
· De tijd nemen en goed kunnen luisteren
· Individuele aandacht voor de cliënt
· Deskundig advies kunnen geven
· Wederzijds respect

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen en organisaties, voldoe aan wkkz en de Plato eisen.